Medical Consult har specialiseret sig i rådgivning samt aktiv ressource i relation til arkivering for industrier der efterlever GxP.

Vi tilbyder at være med til at løse opgaver i den enkelte virksomhed, som kan lette dagligdagen for jeres medarbejdere på kort eller lang sigt.

Eksempler på opgaver:

Quality Assistant Units indenfor GCP, GLP og GMP

  • Flaskehals – udfordringer i de enkelte afdelinger – f.eks. Indtastning i systemer
  • Deltagelse i Clean-up processer
  • Deltagelse i udvælgelse af CRO’er
  • Ansvar for et mindre arkiv
  • Klargørelse til arkivering hos Sponsor og CRO – praktisk monitorering

Træning af medarbejdere i salgsafdelinger – compliance og kundemøder

Vi gør jeres medarbejdere klar til at møde industrien på disse fremtidige kunders betingelser. Klæder jer på til at forstå industriens værdisæt og hvorfor netop jeres virksomhed kan blive en afgørende spiller.

Deltagelse i kundemøder

Sammen med jeres KAM tager vi på et fælles besøg hos jeres kunder eller emner. Vi har med vores indgående kendskab til industriens krav og compliance en indsigt i netop deres udfordringer, som gør os til en vigtig parameter. Vi tror på, at der opstår spændende muligheder i salgsprocessen når flere personer med forskellig indgang deltager i et møde. Kimen til fremtidige processer og innovation ligges netop her hvor alt er muligt.

Business coach – innovation

Vi indgår gerne i teams omkring gode ideer til udvikling af jeres produkter i relation til industrien og kommer med forslag til hvor I netop med fordel kan styrke jeres indsats.